Sterk voorbeeld van uitnodiging door exposanten

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Exposanten zijn net zo verantwoordelijk voor het uitnodigen van potentiële bezoekers, als de beursorganisator. Een actief uitnodigingsbeleid door exposanten zorgt voor een zo hoog mogelijke opkomst van kwalitatief goede bezoekers. En dat is iets waar alle exposanten op een beurs collectief van profiteren.

Vijf bedrijven in het Belgische Waregem geven het goede voorbeeld. Met een gezamenlijke mailing zetten zij zich als Den Arrivee collectief op de kaart, nog voordat de Bedrijven Contact beurs in Expo Waregem is gestart. Een strak vormgegeven uitnodiging met een sterk persoonlijk karakter wordt in lijn doorgezet met een eigen registratiewebsite en facebook-pagina.

Mag dit voorbeeld anderen inspireren tot een actiever uitnodigingsbeleid rond hun beursdeelname.

uitnodiging beurs voorbeeld Den Arrivee

uitnodiging beurs voorbeeld Den Arrivee

 

 

 

email

One Response to “Sterk voorbeeld van uitnodiging door exposanten”

 1. Viktor Luttikholt said:

  Jan 22, 13 at 1:28 pm

  Wow!
  Mooi dat bedrijven ook zelf hun bezoekers verleiden om naar hun stand op de beurs te komen. dat gebeurt inderdaad veel te weinig. Ik gebruik het woord mooi, misschien is wel een must, part of the game als je deelneemt. Je organiseert een bijzondere happening en daar moét je, gezien je investering in tijd, geld en energie, je bedrijfsvrienden dan toch van op de hoogte brengen?!

  Geen event is geslaagd zonder bezoekers want zonder bezoekers geen contactmomenten met je doelgroep.
  Toch twijfel ik om die 150 of meer km af te reizen naar Waregem, naar een standpresentatie voor enkel een gezellige babbel, hapje en drankje met 5 gezellige deelnemers die aandacht voor bedrijven centraal stellen.

  Ik wil echt beter geinformeerd en verleid worden voordat ik de auto in stap. Breng in je uitnodiging die relevante en waardevolle belofte waardoor ik zakelijk verder kom. Én, breng dat met impact! …. Wat doen die 5 enthousiaste deelnemers eigenlijk? Welke meerwaarde of Wow factor gaan ze me speciaal dáár brengen?

  Maak bezoekers nieuwsgierig of laat ze horen of voelen wat ze op uw stand kunnen beleven. Dan alleen kan ik inschatten of mijn bezoek aan uw stand of beurs nut heeft.

  Wanneer gaat u deelnemen? Breng bij uw volgende deelname die Wow! in de uitnodiging! Wie in de uitnodiging goed doet, goed ontmoet!

  groet!

  Viktor Luttikholt
  Contactmaker


Reageer